Výběr je důležitý! Proto sleduj malegrams.blog.cz a napiš mi na malegrams@seznam.cz

Chlebová pizza s tuňákem

25. srpna 2006 v 6:32 | malegrams@seznam.cz |  Muži v kuchyni
Chlebová pizza s tuňákem

recept je určen pro 4 osob(y)
doba přípravy je cca 15 minut
Ingredience:
na osobu asi 300 kcal, 14 g bílkovin, 19 g tuků, 16 g sacharidů

1 chlebová placka,
200 g čerstvého sýra s provensálskými bylin­kami,
500 g krájených rajčat (v tetrapaku),
1 konzerva tuňáka v oleji,
75 g černých oliv,
50 g rakety
vyobrazeníPříprava:
1. Troubu předehřejeme na 200 °C. Chlebovou placku potřeme čerstvým sýrem a rovnoměrně po­klademe okapanými pokrájenými rajčaty.

2. Z tuňáka slijeme olej a necháme okapat. Poté rybu nahrubo rozdělíme vidličkou na kou­sky a rozprostřeme na rajčata. Posypeme olivami.

3. Chlebovou pizzu zasuneme na střední příčku v troubě a pečeme asi 10 min.

4. Roketu očistíme, opereme, natrháme na sousta a osušíme. Upečenou chlebovou pizzu vyjmeme a poklademe roketou. Pizzu nakrájí­me na dílky, rozdělíme na talíře a podáváme, nejlépe s míchaným salátem.

Tip: Místo ryby můžeme použít šunku nebo plátky masa.
(Převzato od kuchařů)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama